A csapat

Ivona Veljanoska és Vladimir, a testvérpár alapítók, mindketten rendelkeztek a szükséges háttérrel a vízi sportok terén, és mindketten különböző szakterületeken szereztek szakértelmet. Ivona fiatal korában mély vonzalmat érzett az oxfordi stílusú evezés és az úszás iránt. A fővárosban, Szkopjéban folytatott felsőfokú üzleti adminisztrációs tanulmányokat, és 2018-ban szerzett mesterdiplomát marketing szakon.  Vladimir hivatásos sportoló, aki egy ohridi kajakklubban tökéletesítette tudását, ahol önképzésben és gyermekek számára tartott edzői foglalkozásokon egyaránt részt vesz. Eredményei közé tartozik, hogy tagja volt a macedón kajakos válogatottnak, ahol több világ- és Európa-bajnokságon is megmutatta tudását. Sporttudását a Testnevelési, Sport Különböző hátterük ellenére közös bennük a vízi sportok iránti szeretet és szenvedély.

1. kép. Ivona Veljanoska és Vladimir Veljanoski (balról jobbra) a bázisukon, Szent János Caneóban, Ohridi-tó, Macedónia.

Míg Ivona több mint 32 országba tett utazásait használja ki, hogy új szolgáltatási lehetőségeket és innovációkat fedezzen fel a vízi sportok területén, addig Vladimir a sportolói és edzői eredményei által megalapozott szakértői szemléletet hozza magával.