Az AI hasznosítása a termékfejlesztésben

A mesterséges intelligencia sokrétű alkalmazásai széles körű népszerűségre tett szert a legkülönbözőbb területeken és minden korosztály körében. Viktor felismerve a lehetőségeket, úgy döntött, hogy a mesterséges intelligenciát beépíti új vállalkozói vállalkozásába. Michal Maštenával együttműködve megalapította az AIMINE Systems vállalatot. Együtt fejlesztettek ki egy olyan terméket, amely minden modern vállalat valódi szükségletének kezelésében gyökerezik.

Michal, Viktor üzlettársa jogi szakember volt. A napi rutin részeként kiterjedt dokumentumokat és szerződéseket kellett kezelnie, ami olyan feladatokat foglalt magában, mint a dokumentumok áttekintése, módosítása és tartalmi kiegészítése. Felismerve e munka ismétlődő és időigényes jellegét, Viktor kísérletezett a mesterséges intelligencia alkalmazásával e folyamatok racionalizálása érdekében. Közösen kifejlesztettek egy kifejezetten dokumentumkezelésre tervezett alkalmazást. Ez az innovatív eszköz képes volt a dokumentumok elemzésére, szerkesztésére és keresésére, fokozatosan bővítve képességeit a bővülő adathalmazzal. A nagy mennyiségű, változatos dokumentum gyors és hatékony kezelését igénylő vállalatoknak szánt megoldásuk lehetővé tette a felhasználók számára, hogy egy egyszerű paranccsal könnyedén szerkesszenek bizonyos részeket, így nem volt szükség a teljes dokumentumon való navigálásra. 

A mesterséges intelligencia meglévő megoldásainak alkalmazásukba való beépítése, az igényeknek megfelelő programozási folyamat jelentős időbefektetést, türelmet és kiterjedt tesztelési órákat igényelt. Annak ellenére, hogy a termékfejlesztés és tesztelés kihívásaival egy startup környezetben kellett szembenézniük, elkötelezettek voltak a termékük folyamatos fejlesztése mellett. Útitervük tartalmazta új funkciók integrálását, amelyek célja az volt, hogy ügyfeleiknek hozzáadott értéket nyújtsanak, miközben az alkalmazással a versenytársakkal szemben is a csúcson maradhassanak.