Irányítás és növekedés

A kezdeti nehézségek ellenére a vállalkozás talpon maradt és tudott bővülni, aminek köszönhetően a BabyGarden Óvoda 2019-ben egy önálló családi házba költözött Budapest XII. kerületében. A vállalkozás azóta is ezen a helyszínen működik. 

Már a kezdetekor komoly tervei voltak a biznisz kiterjesztésére és bővítésére. A költözéshez szükséges volt egy ház bölcsödévé alakítására, valamint a bérleti díj fizetése, szóval egy üzleti tervet kellett készítenie, hogy pénzügyi előrejelzéseket készítsen és extra forrásokat szerezzen. A tőkét részben közbeszerzésen, részben a korábbi lakás bérleti díjából szerzett bevételből szerezte meg. Emellett személyzetet is kellett toboroznia. A személyzet toborzása és motiválása nagyon nehéz feladatnak bizonyult, különösen a szolgáltatás specifikus jellegét figyelembe véve.

Versenyelőny megszerzése érdekében számos egyedi szolgáltatást vezetett be, például angol-magyar kétnyelvű programokat, amelyek változatos ügyfélkörnek kínált fel, valamint többnemzetiségű környezetet biztosított. Emellett a Montessori tanulási programot használt fel, mely egy elismert oktatási módszer, amely önfoglalkoztatásra ösztönöz és gyakorlati tanulást biztosít. Továbbá bevezette a gyerekeket szórakoztató és fejlesztő tevékenységek széleskörű választékát is, mint például az segédállatos foglalkozások, baba jóga masszázsok, a Toppantó zenei foglalkozások és a Konduktív Tipegő tornák. Ezek a tevékenységek nemcsak szórakoztató és stimuláló környezetet biztosítottak a gyerekeknek, hanem hozzájárultak általános fejlődésükhöz is.

Ezek a stratégiai kiegészítések az üzleti modelljében megkülönböztették őt a versenytársaitól, és kulcsfontosságú szerepet játszottak vállalkozás sikerében.