Megbeszélési kérdések

  • Találnak-e elég innovatív projektet, amely megfelel a küldetésnek (fenntarthatóság a kiválasztott területeken) és nyereséges lehet? 
  • Hogyan lehet helyesen értékelni az alapító/alapítók személyiségét? Legyen szenvedélye az ügy iránt, legyen tapasztalata, kérjen tanácsot, és a személyiségének „kémiailag” is illeszkednie kell az SV-ben lévő személyiségekhez. Így van ez? 
  • Hogyan kell meghatározni egy induló vállalkozás KPI-it (kulcsfontosságú teljesítménymutatókat), hogy megkapja a további fejlődésre ígért befektetéseket? Mennyi időre kell meghatározni a KPI-ket? Milyen konkrét KPI-ket? Hogyan vegyük figyelembe a számokban rejlő minőséget? Egyáltalán meg kell-e határozni őket?
Probléma   Kifejleszteni egy olyan fenntartható üzleti modellt, amely megfelel minden érintett fél ambícióinak és követelményeinekMegoldás Ígéretes kezdő vállalkozások felgyorsítása és nevelése befektetők tőkéjének felhasználásávalEgyedi értékarányok Kiválasztott kezdő vállalkozások összekapcsolása befektetőkkel és segítésük fenntartható szektorokban való sikeres tevékenységben, így magas ROI létrehozása befektetőknek és profit a startupoknak és SVTisztességtelen előny
Tapasztalt csapat segítsége, kapcsolatok révén
Vásárlói szegmensek
1. Mobilitás
2. Víz
3. Levegő
4. Körkörös gazdaság
5. Oktatás
6. Élelmiszer/mezőgazdaság
7. Energia
8. Egészségügy
 Kulcsfontosságú mutatók
A startupok sikeraránya, befektetés értéke
 Csatornák Az üzleti modell függ a konkrét vállalkozástól, főleg digitális
Költségszerkezet
Személyzet külső szakértők
Bevételi források
Díj a befektetés összegéből Eladott részesedés a startupban