Tanulási célok

A startupok gyors ütemű és folyamatosan fejlődő világában melyek a legjobb gyakorlatok a tanulás és a növekedés terén? A fókuszterületek közé tartoznak:

    • Üzleti modellek stratégiai és működtetése: Hogyan lehet olyan üzleti modellt kialakítani és megvalósítani, amely összhangban van az összes érintett fél közvetlen és jövőbeli céljaival? Milyen stratégiákat alkalmazhatunk annak biztosítására, hogy üzleti modellünk egyensúlyt teremtsen a rövid távú sikerek és a hosszú távú stratégiai jövőkép között?
    • Szelektív gyorsítás és beruházás: Melyek a leghatékonyabb kritériumok a startupok kiválasztására az akceleráció és a tőkefinanszírozás szempontjából, figyelembe véve az éles versenyt és a mi és a befektetőink korlátozott kapacitását? Mi a Soulmates Ventures kiválasztási folyamata?
    • A startupok életképességének növelése: Hogyan növelhetjük a kiválasztott startupok életképességét, hogy meghaladják az 5%-os iparági túlélési arányt? Milyen ambiciózus célokat tűzhetünk ki, hogy ne csak megháromszorozzuk ezt a túlélési arányt, hanem a 100%-os túlélés ideális forgatókönyvét is megcélozzuk, különösen akkor, ha a tét nagy, és a befektetőink jelentős befektetései is jelentősek?