Terjesztés

A disztribúciós csatornák voltak a webáruházaik (a megvásárolt táskák maximális részesedése, amelyet ezzel értékesítettek, körülbelül 25% volt), és főként az üzletek. Az üzletek nagy része kicsi és önálló bolt volt, de voltak áruházláncaik is, mint az Albert. Ott, Frusack része volt a hűségkampánynak, ami elképesztően sikeres volt. Néhány nap alatt 10,000 csomagot adtak el belőle és Albertnek újra kellett rendelnie. Egy részét a gyártásnak ajándék árucikként használták, például egy kültéri Újzélandi cég számára. A csapat 8 emberre nőtt és összesen 100 ember dolgozott a Frusacken, beleértve a termelést.

Nem minden ment simán, problémák voltak magával a termékkel is. A táskák elkezdtek szakadni és a panaszok nőttek. Az alapítók aztán felfedezték, hogy a színezés a hibás.  Egy adagot kétszer festettek, ami megrongálta a rostokat és azok elkezdtek szakadozni. Ezután nem festették többé és a táskák struktúrája durva és kemény lett. A bizalom megingott, de a szituációt kezelték.

A Frusacket árusították más európai országokban és még Ausztráliában vagy Amerikában is 2019-ben. Ott, a cseh bevándorlóknak sikerült bekerülniük nagy áruházláncokba. Épp a COVID előtt, a cég árbevétele kb 8 millió cseh korona volt évente, és mindez egyetlen termékkel. Frusack egy csomagban volt árusítva, ami két táskából állt 210 CZK-ért, ami nem volt olcsó.