Új piaci lehetőségek

Az April22 gyors sikereket ért el abban, hogy visszacsalogassa a vásárlókat az egyedi értékesítési terve révén, amely fenntarthatóságot kombinált magas minőségű termékekkel. A márka ismertsége növekedett a pozitív szájról-szájra terjedő marketing és a közösségi média promóciók révén. Fontos megemlíteni, hogy ezen a ponton Sanja még teljesmértékig az apja támogatását élvezte.

Azonban kihívások merültek fel a járvány idején, és a márka szembesült az árukészlet bővítésének szükségességével. Az elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt segített néhány kihívás leküzdésében és csökkentette a textilhulladékot, a vízfelhasználást és a szén-dioxid kibocsátást, jelentősen csökkentve a márka ökológiai lábnyomát. Ez egy folyamat volt, amely folyamatos figyelmet és optimalizálást igényelt, de a csapat minden percét élvezte. Végül ez elindította az April22-t növekedés útján, és már távolabbra terveztek, mint Skopje, Észak-Macedónia. A célkeresztbe a nyugat-európai országok is bekerültek.

Sanja útja során számos fontos tanulságot sajátított el, köztük a saját alapértékekhez való hűség, a piackutatás időbeli elvégzésének fontossága, a proaktivitás, eltökéltség, és a vásárlói visszajelzések meghallgatása. Mint az April22 alapítója, Sanja arra buzdítja az új vállalkozókat, hogy kövessék szenvedélyüket, legyenek aktív hallgatók és fogadják el a kudarcot tanulási lehetőségként.