2. rész

3. lépés: Az üzleti terv vázlata és meghatározásának fontossága. Ez a szakasz az üzleti terv elemeinek magyarázatával és az összefoglaló írásának fontosságával zárul.

– Kérje meg a diákokat, hogy azonosítsák a hiányzó elemeket a Gyro House Skopje vállalkozási tervében. A diákok készítsenek egy ellenőrző listát az esettanulmányban felismert elemekről, ami alapján ellenőrizhetik a munkájukat.

4. lépés: Ha neked kellene megtervezned a Gyro House Skopje irányítását, akkor mit tennél? Hasonló körültekintéssel járnád körbe a problémát, mint Kristijan? Ha a válasz nem, akkor milyen lépéseket tennél annak érdekében, hogy jobban felkészülj arra a napra, amikor vállalkozóvá válsz?

Kit kell meggyőzni az üzleti terv működőképességéről? Hogyan befolyásolja az sikert egy vállalkozó saját üzleti tervébe vetett hite?

Záró tevékenység: Milyen tanulságokat tanulhatnak a vállalkozók, mind pozitív, mind negatív értelemben, Kristijan Ugrinovski történetéből?

Ha 90 perces az időkeret, akkor alkalmazhatja az alábbi gyakorlatot:

Munka csoportokban:

  • Az esettanulmányban található információk alapján kérje meg a diákokat, hogy írjanak egy rövid összefoglalót a Gyro House Skopje-ról. (20 perc)