Partnerkapcsolatok kialakítása

Mind az imént már említettük, ha mi nem tudunk vagy kezdetben még nem szeretnék kiszolgálásra is alkalmas vendéglátó egységet nyitni, akkor tortáink és süteményeink fogyasztókhoz történő közvetlen eljuttatásához érdemes partneri kapcsolatot kialakítani olyan vállalkozásokkal, ahol már kialakult, jó személyes kontakt van a vásárlóközönséggel, akik számunkra is potenciálisak lehetnek. 

Minden esetben ajánlott egy jól képzett és rátermett könyvelő felkeresése, hisz mi a konyhában vagyunk kimagaslóak és nem kell értenünk a számok világához is. 

Nem utolsó sorban pedig érdemes jól körül járni a beszállítói lehetőségeket is. Honnan és mit tudunk beszerezni? Hol kínálják számunkra a legkedvezőbb árat? Amire szükségünk lesz azok a teljesség igénye nélkül a következők: 

  • cukrászipari alapanyagok 
  • vegyszerek és tisztítószerek
  • papíráru 
  • kopó, gyorsan amortizálódó konyhai kézi eszközök
  • munkaruházat