Pénzügyi és jogszabályi háttér

A tananyag a vállalkozások mindennapi pénzügyi kérdéseit hivatott tisztázni, így az alapvető pénzügyi fogalmak megismerése után szeretnénk bemutatni neked, hogy miért fontos vállalkozóként a bevételeid és a kiadásaidat előre kalkulálnod vagy milyen módszerek közül válaszhatsz a fogyasztói ár meghatározására, valamint megismertetünk a pénzforgalomhoz kapcsolódó kötelező bizonylatokkal és használatuk szabályaival is.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Megtekintéshez be kell jelentkezni!

A PÉNZ7 célja, hogy felhívja a figyelmet a pénzügyi tudatosságra, a pénzügyi kultúra fejlesztésének fontosságára, a vállalkozói kedv megteremtésének, az üzleti ismeretek megalapozásának lehetőségére. A pénzügyi ismeretek mellett helyet ad a vállalkozói kompetenciafejlesztés, és a vállalkozói ismeretek bevezetésére az iskolákban online keretek között is.
Bízunk benne, hogy az online formátum sajátossága még tovább tudja bátorítani a program résztvevőit a vállalkozói kompetenciafejlesztésben és a vállalkozói ismeretek élményalapú bevezetése is nagyobb teret kaphat a köznevelésben.

Чому ця навчальна програма хороша?