Junior Achievement Magyarország
Gazdasági Ismeretek
Tankönyv + Munkafüzet

Gazdasági oktatóprogramok fejlesztése, rendezvények szervezése, amelyek az üzleti élet és az oktatás együttműködésén keresztül hozzásegítik a fiatalokat ahhoz, hogy megértsék a piacgazdaság működését, a vállalkozások szerepét a világgazdaságban, a társadalmi kérdések és a környezetvé-delem mellett elkötelezett vállalkozás lényegét és a gazdaságnak a saját jövőjükre gyakorolt hatását.

TANKÖNYV AKCIÓ

A Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány Tankönyv Akciót hirdet a hazai középiskolák számára.  Az akció keretein belül az iskolák 30 db Gazdasági ismeretek tankönyvre és 30 db Gazdasági ismeretek munkafüzetre tehetnek szert a postaköltség vállalása esetén.

A postaköltséget az iskolák ki is tudják váltani. Amennyiben vállalják, hogy min. 3 osztállyal csatlakoznak a JAMROAD programunkhoz, akkor a tankönyveket a roadshow alkalmával kiszállítjuk.

A JAMROAD egy interaktív foglalkozás, melynek során a diákok játékos formában, kreatív feladatokon keresztül megismerik az alapvető gazdasági és vállalkozási fogalmakat majd, csapatokat alkotva létrehozzák saját vállalkozási ötletüket. A foglalkozás időtartama: 3*45 perc. 

A tankönyvigényeket az itt található űrlapon lehet jelezni. Kollégánk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot, az üzenet beérkezte után!

Elérhető könyvek és témakörök

Taratlomjegyzék: