Tanulj, fejlődj

A Vállalkozz Okosan! egyedülálló tananyagai nem csak közérthetőek, de olyan naprakész tudást kaphatnak a diákok,
amelynek segítségével egy lépéssel biztosan előrébb juthatnak a céljaik felé.

Gyorsan

Egy tananyag maximum 3x45 perc, így gyorsan tudsz haladni, nem lesz unalmas. Lépésről lépésre, egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy igazi vállalkozó legyél!

Egyszerűen

Mi sem szeretjük, ha az, amit tanulnunk kell csapongó, ezért igyekeztünk úgy összeállítani az anyagokat, hogy következetesek, egyértelműek legyenek!

Közérthetően

Fontos a szakmaiság, nem vitatjuk, sőt, szem előtt is tartjuk! Azonban sokkal könnyebb elsajátítani a leírtakat, ha egyszerűen és egyértelműen vannak megfogalmazva!

Tanulásra fel!

Bízunk benne, hogy az elkészített elektronikus tananyagok révén a Vállalkozz Okosan! hozzá tud járulni ahhoz, hogy a fiatalok sikeres vállalkozókká, vezetőkké, munkavállalókká, a megszerzett tudásuk birtokában és megalapozott szakmai felkészültségük révén pedig versenyképes munkaerővé váljanak, és ezáltal hozzájáruljanak nemzetgazdasági szinten is a hatékony foglalkoztatás növeléséhez. Fejlesztésünk nem egyszeri, a jövőben a visszajelzéseket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük rendszerünket, meglévő, és újonnan induló képzéseinket, módszereinket dolgozzuk át e-learning formába is. Reméljük hasznosnak találod az oldalt, jó tanulást és szórakozást kívánunk!

Beiratkozott felhasználó
0
Tananyagok száma
0

A Vállalkozz Okosan! együttműködő partnerei: